Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Kasım 2017 - 14:38 Yorum: 0

Eskişehir’de FETÖ’cü öğretmenlere ceza yağdı

Eskişehir'de Fetullahçı terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yargılanan sanıklara çeşitli hapis cezaları...

Eskişehir’de FETÖ’cü öğretmenlere ceza yağdı

Eskişehir'de Fetullahçı terör örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yargılanan sanıklara çeşitli hapis cezaları verildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında sanık öğretmenler ve avukatlar hazır bulundu. Son savunmalarını yapan tutuklu ve tutuksuz sanıklar, tahliye ve beraatlarını istedi. Mahkeme heyeti tutuklu sanıklardan, Fatih A., Murat K., Abdullah D. ve Ali Rıza Ar'a 12'şer yıl, İlyas Y.'ye ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Heyet tutuksuz olarak yargılanan Derya T.'ye 6 yıl 3 ay, Ayşe A.'ya 3 yıl 1 ay 10 gün, Emel D., Fahrettin H., Himmet T., Kasım K., Sadullah O.'ya 2'şer yıl 1'er ay hapis cezası verildi. Tutuksuz olarak yargılanan 17 sanığın ise beraatına karar veren heyet, sanıklardan İlyas Y.'nin tutukluluk süresini göz önüne alarak elektronik kelepçe ile tahliyesine karar verdi. Son olarak tutuksuz sanıklardan Deniz K.'nın dosyasını ise eşinin yargılandığı dosya ile birleştirme kararı verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber