Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Ağustos 2014 - 16:33 Yorum: 0

Eskişehir'de hırsızlık iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 2 ev ve 1 iş yerinde hırsızlık yaptığı ne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi'nde bir evin camından içeri...

Eskişehir'de hırsızlık iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 2 ev ve 1 iş yerinde hırsızlık yaptığı ne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi'nde bir evin camından içeri giren 2 kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Harekete geçen emniyet güçleri, şüphelilerden E.G'yi (21) evin çatısında, diğer şüpheli G.G'yi (23) ise yandaki evin balkonunda yakaladı.

Şüphelileri gözaltına alan polis, bu kişilerin geçen hafta Orhangazi Mahallesi'ndeki bir düğün salonundan çelik kasa çaldığını tespit etti.

Gözaltına alınan ve hırsızlıktan çok sayıda sabıka kaydı bulunan E.G, adliyeye sevk edilirken, askerden izne geldiği öğrenilen diğer şüpheli G.G. ise Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber