Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2014 - 22:43 Yorum: 0

Eskişehir'de iki kız öğrencinin sulama kanalına düşmesi

Sulama kanalına düştükten sonra kaybolan kız öğrencinin cesedi bulundu

Eskişehir'de iki kız öğrencinin sulama kanalına düşmesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sulama kanalına düştükten sonra kaybolan kız öğrencinin cesedi bulundu.

Öğle saatlerinde Çamlıca Mahallesi yakınından geçen DSİ'ye ait sulama kanalına düşen Şehit Barış Öztürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nuray F'nin (14) cesedi, olay yerinden 2 kilometre uzaklıktaki Sazova Köprüsü'nün altında bulundu.

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) dalgıçları tarafından çıkarılan Nuray F'nin cesedi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

 

-Olay

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri olduğu öğrenilen Nuray F. (14) ile Elanur Ç. (14) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Çamlıca Mahallesi yakınından geçen DSİ'ye ait sulama kanalına düşmüş, olay yerinden geçen bir vatandaş, kanal üzerindeki yaya köprüsünün altında Elanur Ç'yi kurtarmıştı. Suda kaybolan Nuray F'nin bulunması için de arama çalışmaları başlatılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber