Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Şubat 2020 - 17:38 Yorum: 0

Eskişehir’de kar bir başka güzel

Eskişehir'de dün geceden belli aralığıyla yağan kar, öğlen saatlerinde bir anda yoğunlaşınca bazı vatandaşlar sığınabilecek yer aradı, bazıları...

Eskişehir’de kar bir başka güzel

Eskişehir'de dün geceden belli aralığıyla yağan kar, öğlen saatlerinde bir anda yoğunlaşınca bazı vatandaşlar sığınabilecek yer aradı, bazıları ise karla resmen selfie keyfi yaşadı.

Eskişehir'de kar yağışı, adeta şehrin üstünde beyaz bir örtü oluşturdu. Kentte yağan kar, öğle saatlerinde aniden kuvvetli rüzgârla birlikte yoğunlaşınca kar yağışının tadını çıkaranlar olduğu gibi kaçmaya çalışanlar da dikkatleri çekti. Karla birlikte Eskişehir'de ortaya muhteşem manzaralar da çıktı. Vatandaşlar o manzarayı kaçırmamak için akılı telefonlarına sarılıp bol bol video, fotoğraf selfie çekti. Şehir merkezi, Köprübaşı, İsmet İnönü caddesi, Çarşı bölgelerinde de yoğunlaşan kar yağışını görenler, bu güzel anı ölümsüzleştirmeye çalıştı.

Eskişehir’de kar bir başka güzel

Eskişehir’de kar bir başka güzel

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber