Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Ağustos 2022 - 09:48 Yorum: 0

Eskişehir’de kursağında çöp kalan kör leylek tedavi altına alındı

Eskişehir şehir çöplüğünde, kursağında çöp kalıntısı olan ve gözleri görmeyen leyleği bulan hayvansever, tedavisi için onu yetkili mercilere teslim...

Eskişehir’de kursağında çöp kalan kör leylek tedavi altına alındı

Eskişehir şehir çöplüğünde, kursağında çöp kalıntısı olan ve gözleri görmeyen leyleği bulan hayvansever, tedavisi için onu yetkili mercilere teslim etti.

Eskişehir şehir çöplüğünde sokak hayvanlarını beslemek üzere alana giden Kemal Aybars, içler acısı bir durumla karşılaştı. Genellikle köpekleri besleyen hayvansever, yaralı bir leylek gördü. Kursağında çöp kalıntıları bulunan, iki gözünün ise kör olan leyleği aracına alan Kemal Aybars, tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Kemal Aybars, daha sonra uçamayan leyleğin tedavisi için Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne teslim edildiğini öğrendi. Hayvansever vatandaş, yaralı halde bulduğu leyleğin tekrar gökyüzüne kavuşacağı günü bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber