Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Aralık 2017 - 17:53 Yorum: 0

Eskişehir’de PKK/KCK davası devam ediyor

Eskişehir'de PKK/KCK propagandası yaptıkları ve terör örgütüne üye oldukları gerekçesiyle haklarında dava açılan 18 sanığın yargılanmasına devam...

Eskişehir’de PKK/KCK davası devam ediyor

Eskişehir'de PKK/KCK propagandası yaptıkları ve terör örgütüne üye oldukları gerekçesiyle haklarında dava açılan 18 sanığın yargılanmasına devam edildi.

4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, 18 tutuksuz sanık ve avukatlar hazır bulundu. Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, beraatlerini talep ettiler. Farklı bir dosyada bulunan suçlarından dolayı tutuklu olan sanıklardan Mehmet Emin S., yaptığı savunmada, "Çeyrek asırdır cezaevinde bulunuyorum. Burada örgüt üyeliğiniz biter. Açlık grevini hür kararımla yaptım, beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti sanıkların mevcut hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 15 Mart 2018 tarihine erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber