Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 07 Mart 2015 - 23:33 Yorum: 0

Eskişehir'de silahlı kavga: 2 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan kavgada bir kişi, babası ve kardeşini tüfekle yaraladı.Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Şenlen Sokak'ta yolda yürüyen baba Abdulkadir T....

Eskişehir'de silahlı kavga: 2 yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan kavgada bir kişi, babası ve kardeşini tüfekle yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Şenlen Sokak'ta yolda yürüyen baba Abdulkadir T. (53), oğlu Gökhan T. (27) ile diğer oğlu  Volkan T. (29) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Volkan T, yanında bulunan tüfekle babası Abdulkadir T. ile kardeşi Gökhan T'ye ateş edip olay yerinden kaçtı. 

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Abdulkadir T, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunusemre Devlet Hastanesine, oğlu Gökhan T. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Baba ve oğlunun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, zanlı Volkan T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber