Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 21:08 Yorum: 0

Eskişehir'de "Sound of Musicals" sahnelendi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ilk kez oyuncularını ortaokul ve lise öğrencilerinin oluşturduğu "Sound of Musicals" adlı müzikali sahneledi.Atatürk Kültür...

Eskişehir'de 'Sound of Musicals' sahnelendi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ilk kez oyuncularını ortaokul ve lise öğrencilerinin oluşturduğu "Sound of Musicals" adlı müzikali sahneledi.

Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda seyirciyle buluşan müzikali, Ebru Kemalbay Eren yönetti. 

Piyanoda Faris Akarsu'nun eşlik ettiği müzikalin oyuncularını ortaokul ve lise öğrencilerini oluşturdu. Oyuncuların her biri için tek tek özel kostümler tasarlandı.

Sahne ve makyaj tasarımında eserin orijinal metnine sadık kalınarak hazırlanan müzikali, çok sayıda sanatsever takip etti.

Sunset Boulevard, Love Never Dies ve Les Miserables gibi dünya müziğinden eserlerin seslendirildiği konseri sanatçılar ayakta alkışlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber