Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 12:33 Yorum: 0

Eskişehir’de Şüpheli Ölüm

Eskişehir'de yakınlarının uzun süre haber alamadığı şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Eskişehir’de Şüpheli Ölüm

Eskişehir'de yakınlarının uzun süre haber alamadığı şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kumlubel Mahallesi Şeref Sokakta yaşayan Hüseyin K.'dan (60) uzun süre haber alamayan yakınları, adrese gelerek bir süre kapıyı çaldı. İçeriden koku geldiğini fark eden yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, kapıyı açabilmek için olay yerine çilingir çağırdı. Bu sırada Hüseyin K.'nin yakınları çilingiri beklemeden kapıyı kendi imkanları ile açtı. Eve giren ekipler, Hüseyin K. isimli şahısın ikametin salon bölümünde bulunan kanepe üzerinde sırt üstü yatar vaziyette hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti.

Olay yerine gelen ekipler, gerekli incelemelerini yaptıktan sonra Hüseyin K.'nin cenazesi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber