Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bir grubun uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde ihbar aldı.

Harekete geçen emniyet güçleri, teknik takibin ardından D.T. (31), V.K. (24) ve Y.K'nin (13) evlerine operasyon düzenledi. Aramalarda bin 50 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi.

Kentte, uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında 2 farklı operasyon daha gerçekleştiren emniyet güçleri, F.Y. (41), A.I. (24), O.Y. (27) ve H.Ö'yü (24) gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da 134 sentetik uyuşturuc hap ile 7 gram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 kişiden sorguları tamamlanan 4 şüpheli "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber