Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde sattığı öne sürülen 1 kişi ile bu kişiden kullanmak için uyuşturucu temin eden 11 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de uyuşturucu madde sattığı öne sürülen 1 kişi ile bu kişiden kullanmak için uyuşturucu temin eden 11 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında, Zafer Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen şüpheli G.K. ile bu kişiden kullanmak amacıyla uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen 11 kişiyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerden, G.K, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 11 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber