Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2016 - 17:13 Yorum: 0

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, bir adrese yapılan operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2...

Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, bir adrese yapılan operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi yakalandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde Zafer Mahallesi'nde bulunan bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair bilgi aldı. Bilinen adresi fiziki takibe alan ekipler, H.Ç.'nin bu adresten uyuşturucu madde almış olabileceğini değerlendirerek şahsı durdurdu. Durdurulan şahıs üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçiren ekipler, uyuşturucu maddeyi satın aldığı şahsı teşhis etmesi için fotoğraf teşhisi yaptırdı. Şahıs, uyuşturucu maddeyi G.G. isimli şahıstan aldığını onayladı.

Bunun üzerine çalışmalara başlayan ekipler, G.G. isimli şahsın adresine baskın düzenledi. Şahsı adreste yakalayıp arama çalışması yapan ekipler, 85 adet peçete kağıdına sarılı satışa hazır hale getirilmiş 74 gram gelen sentetik cannabinoid maddesi ele geçirdi. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Çalışmalarına devam eden ekipler, yine Zafer Mahallesi'nde ikamet eden K.Y. isimli şahsın evine baskın düzenledi. Şahsı yakalayan ve arama çalışması yapan ekipler, cam bardaklar içerisinde 4 gram gelen sentetik cannabinoid maddesi ve 1 çıkı cannabinoid maddesi ile 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi. K.Y. hakkında yasal işlemlere başlayan ekipler, şahsın farklı suçlardan araması olduğu için Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber