Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Eskişehir'de yankesicilik iddiası

Okul giriş ve çıkış saatlerinde kalabalıktan faydalanarak öğrenci velilerinin cüzdanlarını yankesicilik yöntemiyle çaldığı iddia edilen kadın gözaltına alındı

Eskişehir'de yankesicilik iddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, okul giriş ve çıkış saatlerinde kalabalıktan yararlanıp öğrenci velilerinin cüzdanlarını yankesicilik yaparak çaldığı iddia edilen kadın, suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte son günlerde bazı okulların giriş ve çıkış saatlerinde öğrenci velilerinin yoğunluğundan faydalanıp yankesicilik yapılarak cüzdanların çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis, okulların güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda şüpheli İ.B'yi (23), Yeni Mahalle'deki Pilot Binbaşı Ali Tekin İlkokulunun bahçesinde suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber