Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Nisan 2014 - 14:53 Yorum: 0

Eskişehir'deki eğlence merkezindeki silahlı kavga

Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Eskişehir'deki eğlence merkezindeki silahlı kavga

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki bir eğlence merkezinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davanın görülmesine devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanıklar Haydar Ş ve Cemal T. ve olayda yaşamını yitiren Ahmet Koçak'ın (25) aile avukatı hazır bulundu.

Sanıklardan Haydar Ş. savunmasında, olayı kendisinin gerçekleştirmediğini öne sürerek, tahliyesini talep etti.

Diğer tutuklu sanık Cemal T. ise suçsuz olduğunu savunarak, "Olayda benim suçum yoktur. Ben kimseyi öldürmedim. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, maktul Ahmet Koçak'ın kaç el atışla hayatını kaybettiğinin belirlenmesi konusunda Adli Tıp Kurumunda yazı gönderilmesi için duruşmayı 15 Mayıs'a erteledi.

Sivrihisar içesindeki bir eğlence merkezinde 2 Eylül 2013'te meydana gelen olayda iş yeri sahibi Haydar Ş, çalışanlar Cemal T. ve Celaleddin T, ile müşteriler Ahmet Koçak ve Özgür Demir arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine av tüfeğiyle vurulan Ahmet Koçak hayatını kaybetmiş, Özgür Demir ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve tutuklanan 3 şüpheli'den Celaleddin T, geçen duruşma tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber