Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

Eskişehir'deki silahlı kavgayla ilgili dava

İnşaat şirketi sahipleriyle çalışanlar arasında "alacak-verecek" meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili davanın görülmesine devam edildi

Eskişehir'deki silahlı kavgayla ilgili dava

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de inşaat şirketi sahipleriyle çalışanlar arasında "alacak-verecek" meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili davada, mütalaa veren savcı 1 tutuklu sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık O.A. (57) ile yaralanan Hayrettin Türkoğlu'nun (33) ve kardeşi maktul Mehmet Türkoğlu'nun (22) aile avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, mütalaa veren savcı tutuklu sanık O.A'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını, tutuksuz yargılanan M.E. ve E.K'nin ise beraatına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti, taraf avukatlarının mütalaaya karşı beyanda bulunması için duruşmayı erteledi.

Huzur Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) şantiyesinde 14 Ağustos 2013'te meydana gelen olayda, inşaat şirketi sahipleri O.A, M.E. ve E.K ile çalışanlardan Hayrettin ve Mehmet Türkoğlu arasında "alacak-verecek" meselesi nedeniyle tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Türkoğlu ve Hayrettin Türkoğlu silahla yaralanmıştı. Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden Mehmet Türkoğlu kurtarılamamıştı. Olaydan sonra tutuklanan 3 sanıktan M.E. ve E.K, 13 Şubat'taki duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber