Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ocak 2018 - 17:58 Yorum: 0

Eskişehir’deki trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Eskişehir Valiliği, bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların isimleri ile yaralıların durumu hakkında bir...

Eskişehir’deki trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Eskişehir Valiliği, bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların isimleri ile yaralıların durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "20 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 11 vatandaşımız vefat etmiş, 44 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar ilimizdeki Eskişehir Devlet Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. 44 yaralıdan 29'unun tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiş, halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 5, Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde 10 yaralımızın tedavileri devam etmektedir. Kazada vefat eden 11 vatandaşımızın cenazesi memleketlerine yolcu edilmiş olup vefat edenlerin isimleri ve yaşları; Ecem Bek (17), Elif Altıntepe (42), Feride Çağatay (48) Serpil Tamer (44), Ayfer Ak (62), İdil Tamer (17), Munise Kayabaşı (66), Asuman Doğrul (68), Zekiye Ersin (53) Nejla Kaya (51) ve Hakan Erkul (52)" denildi.

Açıklamanın devamında ise "Kazazedelerin ve yakınlarının yol, konaklama, yiyecek, giyecek ve benzeri ihtiyaçları valiliğimizce en seri şekilde karşılanmıştır. Ailelere psikososyal destek için personel görevlendirilmiş olup halen hastanede yatan hastalarla ilgilenmektedir. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" diye belirtildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber