Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 17:48 Yorum: 0

Eskişehir'den kısa kısa

Avrupa öğrencileri forumu üyelerinden Kurt'a ziyaret

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Kulübü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yurt dışı eğitim imkanlarına kadar birçok konunun gündeme geldiği ziyarette öğrencilerin Kurt'a kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduğunu ve desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

- Çocuklara dikkat eğitimi verildi

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerinde, dikkat eksikliği ve çözüm önerileri konuşuldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen eğitim seminerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Şavlukbaş, vatandaşlar ve çocuklar katıldığı aktarıldı.

Mental Aritmetik Eğitmeni ve Dikkat Terapisti Gülayşe Ertuna tarafından verilen "Dikkat ve Dikkati Güçlendirmek" ve "Ders Çalışma Yöntemleri" konulu eğitim seminerinde katılımcılara, çocukların dikkat eksikliğinin nedenleri ve dikkat eğitimi konusunda yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgiler verildiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber