Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 10:23 Yorum: 0

Eskişehir’e 143 çiftçiye 4 milyon 290 bin lira Genç Çiftçi Projesi desteği

Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Genç Çiftçi Projesi Hibe Desteği kapsamında Eskişehir'e 4 milyon 290 bin TL ödenek tahsis edildiğini...

Eskişehir’e 143 çiftçiye 4 milyon 290 bin lira Genç Çiftçi Projesi desteği

Eskişehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Genç Çiftçi Projesi Hibe Desteği kapsamında Eskişehir'e 4 milyon 290 bin TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, Kırsal Kalkınma Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesine Dair Tebliğ kapsamında hazırlanan proje kapsamında; 143 genç çiftçinin proje desteklemeden yararlanmaya hak kazandığı ve sözleşmelerin imzalandığı belirtildi. Açıklamada, "İlimizde 4 milyon 290 bin TL ödenek tahsis edilmiş ve bu kapsamda ilimize ödenek ve proje sayıları kapsamında77'si büyükbaş, 23'ü küçükbaş ve 43'ü de bitkisel üretim olmak üzere 143 genç çiftçimize ait proje desteklemeden yararlanmaya hak kazanmış ve sözleşmeler imzalanmıştır. Ancak asil listede olup, çeşitli nedenlerle sözleşme imzalamayan 1 çiftçimiz yerine sistem tarafından yedek listeden proje konusu baz alınıp en yüksek puandan başlayarak "hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi ek asil listeleri" oluşturulmuştur. Söz konusu liste Günyüzü İlçe Müdürlüğümüzde 5 iş günü boyunca 24 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında askıya çıkarılmıştır" denildi.

Açıklamanın devamında, "Bakanlığımızca belirlenen Proje Uygulama Takvimi gereğince; ek asil listelerde isimleri bulunan hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi çiftçimizin gerekli belgeleri hazırlayarak 1 Eylül - 7 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili ilçe müdürlüğüne başvurarak sözleşme imzalaması gerekmektedir" diye kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber