Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Ekim 2020 - 15:23 Yorum: 0

Eskişehir’e kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden alınan bilgilere göre; şehirde bugün akşam saatlerinden başlayarak yarın 9 Ekim akşam saatlerine kadar...

Eskişehir’e kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden alınan bilgilere göre; şehirde bugün akşam saatlerinden başlayarak yarın 9 Ekim akşam saatlerine kadar kadar kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor.

Eskişehir Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bu gece saatlerinden itibaren Eskişehir'in batı ve orta kesimlerinde; yarın öğle saatlerinden itibaren de doğu kesimlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 Kg/m) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 9 Ekim cuma günü Eskişehir il genelinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, toz fırtınası gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" dedi.

Açıklamada, bu süreçte oluşması muhtemel riskler olarak; ani sel, su baskını, yıldırım düşme, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi hasatlara yol açacağı belirtirken, buna karşı vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber