Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Eskişehir’e yeni huzurevi müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Safiye Gönül Bayar Huzurevi'ne yapılan 48 yataklı ek binanın yapımında sona yaklaşılırken,...

Eskişehir’e yeni huzurevi müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Safiye Gönül Bayar Huzurevi'ne yapılan 48 yataklı ek binanın yapımında sona yaklaşılırken, Bakanlık tarafından yeni bir huzur evi yapımının ise yatırım bütçesine alındığı öğrenildi.

Şirintepe mahallesinde bulunan Safiye Gönül Bayar Huzurevi, 2008 yılından bu yana 50 yatak kapasiteli hizmetini sürdürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvuruların artması üzerine ek bina yapımına başlandı. Kısa sürede yapılan ek binada sona yaklaşıldı. 48 yataklı olan ek bina ile birlikte huzurevinde yaklaşık 100 yaşlıya hizmet verileceği öğrenildi. Öte yandan huzurevinin 5 bin 182 metrekare bahçesi olacak.

Şehir merkezinde yaşlıların bakıma muhtaç olması ve huzurevine talebin artması üzerine başlatılan çalışmalar sonrasında Karacaşehir mevkiinde hazineye ait bulunan arsa huzurevi yapımı amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne tahsis edildi. Bakanlığın ise Eskişehir'e yeni bir huzurevinin yapımını 2016 yatırım bütçesine aldığı öğrenildi.

Eskişehir’e yeni huzurevi müjdesi

Eskişehir’e yeni huzurevi müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber