Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2014 - 16:33 Yorum: 0

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü

ETO Başkanı Güler: "Kurtuluş Savaşı'mızın seyri, Eskişehir'de gösterilen gayret ve mücadele ile değişmiş, bu sayede aziz milletimizin bağımsızlığa olan inancı da pekişmiştir. Bu anlamda Eskişehir bağımsızlık savaşımızın sembolü ve vatanseverliğin şehridir

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, "Kurtuluş Savaşı'mızın seyri, Eskişehir'de gösterilen gayret ve mücadele ile değişmiş, bu sayede aziz milletimizin bağımsızlığa olan inancı da pekişmiştir. Bu anlamda Eskişehir bağımsızlık savaşımızın sembolü ve vatanseverliğin şehridir" ifadelerini kullandı.

Güler, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:

"Eskişehir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yılını gurur ve coşku ile kutlamaktayız. Ne mutlu ki bizlere bağımsızlık mücadelemizde büyük kahramanlık gösteren bir şehrin evlatlarıyız. Kurtuluş Savaşı'mızın seyri, Eskişehir'de gösterilen gayret ve mücadele ile değişmiş, bu sayede aziz milletimizin bağımsızlığa olan inancı da pekişmiştir. Bu anlamda Eskişehir bağımsızlık savaşımızın sembolü ve vatanseverliğin şehridir." 

Mesajında, "Atalarımız gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar birlik ve beraberlik içinde vatanını savunmuş, bu toprakların ebediyete kadar bizlerin olduğunu tüm dünyaya göstermiştir" açıklamalarına yer veren Güler, Eskişehir'de yaşayanlara düşen sorumluluğun ise şehri, ekonomiden kültüre, eğitimden sosyal hayata kadar her alanda daha da kalkındırmak olduğunu vurguladı.

Güler, ETO olarak Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığı mesajında,Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri saygı ve şükranla andı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber