Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Eylül 2016 - 11:38 Yorum: 0

Eskişehirli gaziye ziyaret

Eskişehir'in Han İlçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte terör saldırısında yaralanan ve Ankara'da tedavisi...

Eskişehirli gaziye ziyaret

Eskişehir'in Han İlçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ile birlikte terör saldırısında yaralanan ve Ankara'da tedavisi süren Eskişehirli Uzman Çavuş Osman Can Kaya'yı ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terörle mücadele çalışmaları sırasında yaralanan Eskişehirli Uzman Çavuş Osman Can'ın Ankara'da tedavisi sürüyor. Başkan Şanlı ve Milletvekili Çakırözer, Han ilçesinin Kayı mahallesinden olan Can'ı, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nda ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Şanlı ve Çakırözer, gazi olan Uzman Çavuş Can'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak acil şifa dileklerini ilettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber