Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2017 - 19:23 Yorum: 0

Eskişehirli şehit toprağa verildi

Hakkari'de teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Seçkin Arıkan, Eskişehir'de...

Eskişehirli şehit toprağa verildi

Hakkari'de teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Seçkin Arıkan, Eskişehir'de toprağa verildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu aralarında Eskişehirli Uzman Çavuş Seçkin Arıkan'ın da olduğu 4 asker şehit olmuştu. Şehit Seçkin Arıkan için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Reşadiye Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Kanlıpınar Şehitliği'nde toprağa verildi.

Eskişehirli şehit toprağa verildi

Eskişehirli şehit toprağa verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber