Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mayıs 2022 - 14:28 Yorum: 0

Eskişehirlilerin hafta sonu keyfi

Eskişehir'de hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, Hamamyolu Caddesi'nde hem güneşli havayı değerlendirdi hem de ihtiyaçlarını giderdi.

Eskişehirlilerin hafta sonu keyfi

Eskişehir'de hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, Hamamyolu Caddesi'nde hem güneşli havayı değerlendirdi hem de ihtiyaçlarını giderdi.

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Eskişehirliler, kendilerini adeta dışarı attı. Kentin en işlek yerlerinden biri olan Hamamyolu Caddesi'nde yoğunluk oluştu. Pazar gününü dışarda geçirmek isteyen vatandaşlar, sıcak havayla birlikte alışveriş ihtiyaçlarını da giderdi. Bazıları ise cadde üzerinde bulunan oyun parkında çocuklarıyla güzel vakit geçirdi. Sıcaklığın 26 dereceye kadar çıktığı kent merkezinde bazılarının ise güneşten bunalarak ağaçların gölgesinde vakit geçirdiği görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber