Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Aralık 2016 - 21:28 Yorum: 0

Eskişehirspor evinde farklı sevindi

TFF 1. Lig'in 13. haftasında evinde Mersin İdmanyurdu'nu 6-0 yenen Eskişehirspor'da Teknik Sorumlu Mehmet Tezcan, hafta başından bu yana farklı skor almak...

Eskişehirspor evinde farklı sevindi

TFF 1. Lig'in 13. haftasında evinde Mersin İdmanyurdu'nu 6-0 yenen Eskişehirspor'da Teknik Sorumlu Mehmet Tezcan, hafta başından bu yana farklı skor almak için çalışma yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Tezcan, farklı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eskişehirspor için iyi biten bir akşam olduğunu ifade eden Tezcan, "Biz hafta başından bu yana futbolcu kalitesine saygı duyarak hazırlandık. 5. dakikada gol atmak bizi rahatlattı. Bir ara sıkıştık ancak 2. golle iyi rahatladık. İkinci yarı ise görülen kırmızı kart sonrasında oyun bizim lehimize döndü. Hafta başından bu yana çalışmalarımızda farklı skoru hedefliyorduk. Taraftarımızın göstermiş olduğu desteğe de teşekkür ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber