Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Eylül 2014 - 10:03 Yorum: 0

Eskişehirspor ile Gençlerbirliği 40. randevuda

İki takım arasında geride kalan maçlardan 14'ünü Eskişehirspor, 15'ini de Gençlerbirliği kazandı, 11 karşılaşma da berabere sonuçlandı

Eskişehirspor ile Gençlerbirliği 40. randevuda

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor ile Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapılacak maçla futbol tarihinde 40. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 40 maçta Gençlerbirliği galibiyet sayısında Eskişehirspor'a 15-14 üstünlük kurdu. Gol sayısında da Başkent ekibi 49-39 önde. İki ekip arasındaki 12 maç ise berabere sonuçlandı.

Es-Es, Spor Toto Süper Lig'de Ankara temsilcisi yaptığı son maçı 1-0 kazandı.

-Eskişehir'deki maçlar

Eskişehirspor ile Gençlerbirliği, Eskişehir'de 22 kez karşılaştı. Bu maçların 12'ini Es-Es'ler kazanırken, 6 maç da beraberlikle tamamlandı. Es-Es'lerin, Eskişehir'deki maçlarda attığı 25 gole karşılık, Gençlerbirliği 17 gol atabildi.

İki takım arasındaki karşılaşma yarın saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber