Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Mayıs 2016 - 00:03 Yorum: 0

Eskişehirspor Taraftarı Statta Başkan Hoşcan’ı Aradı

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir'e 2-1 yenilmesi sonrası taraftarlar stadın protokol girişinde Başkan Mesut...

Eskişehirspor Taraftarı Statta Başkan Hoşcan’ı Aradı

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir'e 2-1 yenilmesi sonrası taraftarlar stadın protokol girişinde Başkan Mesut Hoşcan'ı bekledi.

Evinde Başakşehir'e yenilen Eskişehirspor, ligde kalma şansını zora soktu. Maçın ardından stadı ateşe veren öfkeli taraftarlar, bir yandan da Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı aradı. Stadın protokol girişi önünde toplanan bir grup taraftar, bağırarak Başkan Hoşcan'a "Dışarı çık" çağrısı yaptı.

Öfkeli bir taraftar boynunda bulunan Eskişehirspor atkısını yere attı. Bir polis memuru ise atkıyı alarak taraftarın boynuna astı. Bunun üzerine öfkeli taraftar polis memuruna sarılarak sakinleşti. Polis ekiplerinin konuşarak taraftarları sakinleştirmesi üzerine grup stattan çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber