Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Eskişenir'de "Sosyal Yaşam Okulu Projesi"

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Okulu Projesi kapsamında, Şükrü Sever İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere kitap dağıtıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

Eskişenir'de 'Sosyal Yaşam Okulu Projesi'

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Sosyal Yaşam Okulu Projesi kapsamında, Şükrü Sever İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere kitap dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projelerini çerçevesinde çocukların kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek için çalışma yapan Tepebaşı Belediyesi ve İlçe Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen projede, Satılmışoğlu Mahallesi Şükrü Sever İlk ve Ortaokulu'ndaki öğrencilere kitap dağıttı. 

Boyama kitapları, hikaye kitapları ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğu ile ilgili kitapların bulunduğu hediyelerini alan çocuklar, Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber