Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Mart 2018 - 16:03 Yorum: 0

Eşler, kızak yarışıyla Erciyes’te sevgilerini tazeleyecek

Erciyes Kayak Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Artık çekilmez oldun" Eşler Arası Kızak Yarışması'nda çiftler birbirini kızakla piste...

Eşler, kızak yarışıyla Erciyes’te sevgilerini tazeleyecek

Erciyes Kayak Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan "Artık çekilmez oldun" Eşler Arası Kızak Yarışması'nda çiftler birbirini kızakla piste çekip birlikte kayacak.

Kış sezonu boyunca uluslararası sportif organizasyonlara ve farklı aktivitelere ev sahipliği yapan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, misafirlerine keyifli hafta sonları yaşatmaya devam ediyor. "Artık Çekilmez Oldun" sloganıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Eşler Arası Kızak Yarışması, 25 Mart Pazar Günü Tekir bölgesindeki kızak alanında çiftleri piste çıkaracak. Yarışmada çiftler önce, kızakla birbirlerini çekecek; ardından birlikte pistten kayacak. 3 eleme bir final olmak üzere 4 aşamalı yarışmada 10'ar çift aynı noktadan başlayıp, eşini kızakla yukarı çektikten sonra hiç ara vermeden, yukarıdan aşağı doğru eşiyle birlikte kızakla kayarak başlangıç noktasına varmak için mücadele edecek. Üç grup yarışları bittikten sonra, elemeyi geçmiş olan dokuz çift aynı düzende dizilerek, başlangıç çizgisinden, bitiş çizgisine ulaşarak para ve çeşitli ödüllerin sahibi olacak.

Heyecan, hırs ve eğlencenin bir arada olacağı yarışmaya, evli olan çiftler,www.artikcekilmezoldun.com web sayfasından online kayıt yaptırarak katılabilecek. Bu aktivitede kayıt yaptıran eşler arasında kura ile organizasyon komitesi tarafından belirlenen 30 çift yarışmaya hak kazanacak. Online kayıtlar 22 Mart Cuma saat 11.00'e kadar yapılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber