Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Ocak 2020 - 17:03 Yorum: 0

Esnaf AK Parti önünde eylem yaptı

MALATYA(İHA)-Tütüncü esnafı işyerlerine yapılan baskınlar ve kesilen cezalar sonrası AK Parti Malatya il Başkanlığı Önünde bir araya geldi ve baskınlara tepki gösterdi.

Esnaf AK Parti önünde eylem yaptı

MALATYA -Tütüncü esnafı işyerlerine yapılan baskınlar ve kesilen cezalar sonrası AK Parti Malatya il Başkanlığı Önünde bir araya geldi ve baskınlara tepki gösterdi. 
Tütüncü Esnaflarından Yılmaz Yılmaz  Öterkuş  sabah saatlerinde dükkanlarımız geldiler tütünlerimiz aldılar ve bize ceza kestiler. İş yerimizde tütün satıyoruz kilo ile  biz çiftçiyiz ve kendi tütünümüzü satıyoruz,  daha öncesinden bize uyarı gelmedi, resmi yazı alman dükkanlarımız ceza geldi tütünlerimiz gitti.  Biz Ak Parti Malatya İl Başkanlığının önünde eylem yaparak, hakkımızı arıyoruz. Tüm esnaflarımız 20 milyar ceza aldık .
Esnaf Ramazan Dinçer  Ben işi açma ruhsatı aldım Yeşilyurt Belediyesinden bana orada sordular bende tütün işi yapacağım dedim ruhsat aldım. Bizim yaptığımız iş yasaksa bize neden ruhsat verdiler buradan soruyorum   tütün satmak yasak desinler,  Belediye bende 1200 TL para aldılar, şimdi geldiler bize ceza kesiyorlar şeklinde konuştu 
Esnaf Halil  Kör  Malatya’da 33 yıldır tütün satıyorum  bana ceza gelmedi ama arkadaşlarımıza ceza geldi. Bize 2 Bin TL ceza kesiyorlar biz ne kazanıyoruz’ki yetkililerden yardım bekliyoruz şeklinde konuştu .

whatsapp-image-2020-01-02-at-16.55.07-(1).jpegwhatsapp-image-2020-01-02-at-16.55.07-(2).jpegwhatsapp-image-2020-01-02-at-16.55.07.jpeg

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber