Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Esnaf dostu Melikgazi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdıklarını ve bu sayede esnaf dostu belediye...

Esnaf dostu Melikgazi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf siteleri ile esnaflara ayrı bir misyon ve vizyon kazandırdıklarını ve bu sayede esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini ve 2017 yılı yatırım planlamasında da yine esnafa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini söyledi.

İlçe sınırları içerisinde gerek çalışma alanları incelenme gezisinde gerek ise mahalle gezilerinde bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, çalışmaların insan odaklı olduğunu bundan dolayı toplumun her kesimindeki birey ve meslek gruplarını önemsediklerini ve değer verdiklerini sonuçta ise Kayseri'nin kazançlı çıktığını kaydetti.

Kayseri esnafı kendi markalarını oluşturuyor ve dünyaya tanıtıyor

İlçenin ayrı bölgelerindeki esnafları her vesile ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük bir ilgi ile karşılanmakta olup özellikle esnaflara yönelik çalışmalarından dolaylı teşekkür edildiğini, esnaf sitelerinin ülkeye örnek olduğunu diğer şehirlerdeki esnaf odalarınca bu projeler hakkında kendilerinden bilgi istendiğini belirterek şunları söylediler.

"Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt Pazar yerleri, Hurdacılar sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar sitesi, Çelik Eşya üretici ve satıcılar sitesi, Peynirciler sitesi gibi siteler aslında esnafa ve tüketiciye verilen önemin bir ifadesidir. Esnafa yapılan her yatırım kazancımızı artırmaktadır. Aslında yapılan, yol, kaldırım, meydan düzenlemesi, ışıklı kavşaklar dahi esnafa gelir olarak yansımaktadır. Çünkü pürüzsüz ve güvenli ulaşım ticaret akışı hızlandırmaktadır. İmarlı yapılaşma ticareti artırmaktadır. Meslek Edindirme kursları Esnafın ticareti artırmaktadır. Dolayısı ile ilçeye yapılan her yatırım esnafın gelirini artırmaktadır. Kayseri bölge ve ülke ekonomisi için önemli bir merkez. Yerel yönetimler şehrin prestijini arttıracak çalışmalara imza atmalıdır"

Enkazcılar ve Hafriyatçılara ise iştigal eden esnaflar için yeni bir yer tahsis edileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, esnafın yüzünü daha da güldüreceğini ve üreten, kazanan ve kazandıran bir şehir olarak projeleri sıra ile yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

Esnaf dostu Melikgazi

Esnaf dostu Melikgazi

Esnaf dostu Melikgazi

Esnaf dostu Melikgazi

Esnaf dostu Melikgazi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber