Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2020 - 10:43 Yorum: 0

Esnaf Odası’ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi

Kütahya'nın Simav ilçesinde Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından, meslekte 50 yılını dolduran esnaflara plaket verildi.

Esnaf Odası’ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi

Kütahya'nın Simav ilçesinde Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığı tarafından, meslekte 50 yılını dolduran esnaflara plaket verildi. 1969 yılında oda kaydı yaptıran bakkal esnafı Necdet Öztaş ile Cafer Bulut'un, 50 yıllık bakkallık mesleğini tamamlayıp emekliye ayrıldığı belirtildi.

Simav Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Ramazan Işık, " Simav'ın önemli şahsiyetlerinden, 50 yıllık üyemiz olan iki esnafımız daha emekliye ayrıldı. İlçe sakinleri tarafından titizliği ve dürüst esnaflığı ile tanınan Necdet Öztaş ve Cafer Bulut büyüklerimize birer şükran plaketi takdim ettik. Bakkallık mesleğinde göstermiş oldukları sabırlı ve örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Evlerinde ziyaret edilen yarım asırlık bakkal esnafı Necdet Öztaş ve Cafer Bulut, nazik davranışlarından dolayı meslektaşlarına teşekkür etti.

Esnaf Odası’ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi

Esnaf Odası’ndan 50 yıllık emeğe şükran plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber