Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Eylül 2016 - 18:53 Yorum: 0

Esnaflar bilgilendirilecek

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB), esnaf ve sanatkarlara 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında...

Esnaflar bilgilendirilecek

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB), esnaf ve sanatkarlara 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında bilgilendirme toplantısı yapacak.

19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. 6736 sayılı Kanunun başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere toplumun büyük bir kesimini ilgilendirdiğini belirten Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, "6736 Sayılı Kanun hakkında esnaf ve sanatkarlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla Edirne Vergi Dairesi Başkanlığımız ile bir bilgilendirme toplantısı planladık. Üyelerimizin tamamını ilgilendiren ilgili kanun hakkında 4 Ekim 2016 Salı günü saat 15.00'da EDESOB Hizmet Binamız toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz" dedi.

Bilgilendirmenin Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal tarafından yapılacağını belirten EDESOB Başkanı Emin İnağ, esnaf ve sanatkarları toplantıya davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber