Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Esnaftan birlik saldırısına ortak kınama

Geçtiğimiz günlerde Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali T.'nin Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik binasının camını kırmasına AESOB...

Esnaftan birlik saldırısına ortak kınama

Geçtiğimiz günlerde Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali T.'nin Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik binasının camını kırmasına AESOB bünyesindeki odalardan da ortak kınama geldi. Birlik Başkanı Adlıhan Dere'nin, AESOB binasına yapılan saldırının camiaya yapılmış olduğunu beyan etmesinin ardından, birliğe bağlı meslek odaları da ortak kınama bildirisine imza attı.

AESOB bünyesindeki 75 odadan 74'ünün imzaladığı bildiride şöyle denildi;"Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Ali T. tarafından 30 Ağustos 2016 tarihinde 75 bin esnafın bağlı bulunduğu kocaman bir aile çatısı olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne yapılan çirkin saldırıyı, esnaf ve sanatkarlar odaları ve camiası olarak esefle kınıyoruz. Bu saldırı olayını tüm camiamıza yapılmış kabul ediyor, tepkimizi de tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz" .

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber