Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 17:13 Yorum: 0

Esnaftan şehit ailelerine anlamlı yardım

Kağıthane'de faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi, bir günlük gelirinin tamamını 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşların yakınlarına...

Esnaftan şehit ailelerine anlamlı yardım

Kağıthane'de faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi, bir günlük gelirinin tamamını 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşların yakınlarına bağışladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hamidiye Mahallesi'nde 10 yıldır esnaflık yapan ve bir günlük gelirini şehit ailelerine bağışlama kararı alan Fatih Uslu'yu ziyaret etti. Kılıç, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi esnasında 240 vatandaşın şehit, çok sayıda kişinin de gazi olduğunu anımsattı. Darbe karşısında tüm Türkiye'nin tek vücut olduğuna dikkati çeken Başkan Kılıç, "Biz birlikte olursak güçlü oluruz. Darbe girişimine karşı dik durduk ve hainlere fırsat vermedik. Maalesef şehit ve gazilerimiz oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da şifa diliyorum. Milletçe önemli bir sınavdan geçtik" dedi.

Uslu'nun örnek bir davranış sergilediğine değinen Kılıç, "Fatih Bey'i tebrik ediyoruz. Dükkanının gelirini şehit ailelerine bağışlama kararı almış. Allah hayrını kabul etsin" diye konuştu.

İşletme sahibi Uslu da her zaman şehit yakınlarının ve gazilerin yanında yer alacaklarını ifade ederek, "İşletme olarak kendi çapımızda bir yardım kampanyası yaptık. Sağ olsun vatandaşlarımız da desteklerini esirgemiyor. Onlar için ne yapsak az" şeklinde konuştu

Başkan Kılıç, işletmeden alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber