Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

ESO üyeleri Çanakkale'de

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Üyeleri Çanakkale'ye giderek şehitlikleri ziyaret etti.ESO'dan yapılan açıklamaya...

ESO üyeleri Çanakkale'de

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Üyeleri Çanakkale'ye giderek şehitlikleri ziyaret etti.

ESO'dan yapılan açıklamaya göre, ziyaret hakkında bilgi veren ESO Başkanı Savaş Özaydemir, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yılı" dolayısıyla bölgeye geldiklerini anımsattı.

Bu önemli zaferi yerinde kutlamak ve şehitleri anmak için yapılan ziyaretin verimli geçtiğini belirten Özaydemir, "Ülke olarak bugün ulaştığımız noktayı vatan için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehitlerimize borçlu olduğunu bir kez de yerinde kavradık. Çanakkale Zaferi, zor şartlar altında olsa bile Türk ulusunun neler başarabileceğinin en büyük simgesi olmuştur. Atatürk ve silah arkadaşlarının üstün gayretiyle elde edilen bu zafer bağımsızlığın çelikleşmiş ifadesidir ve tarihin akışını değiştirmiştir" ifadelerini kullandı.

Program kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) da ziyaret edildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber