Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Şubat 2017 - 15:53 Yorum: 0

ESOB Başkanı Dinçer, Emekliler Derneğini ziyaret etti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ı ziyaret ederek...

ESOB Başkanı Dinçer, Emekliler Derneğini ziyaret etti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ı ziyaret ederek yeni hizmet binalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarette, yaşam ustası emeklilerinin maalesef hak ettikleri ücreti alamadıklarını söyleyen Dinçer, "Bir çok emeklimiz, yaşamanı sürdürebilmek için ek iş yapmak zorunda kalıyor" dedi.

Konuşmasının devamında kahve köşelerine çekilmek yerine ülkesine hizmet etme gayretindeki emekli çalışanların maaşlarından daha önce yüzde 30'lara varan kesintiler yapıldığını hatırlatan Dinçer, "Hükümet nezdinde yaptığımız girişimler sonucu bu kesintiler önce yüzde 15'lere çekildi. Uzun uğraşlar sonucu 2017 yılı başı itibarıyla da kesinti tamamen iptal edildi. Temennimiz ülkemizin bugünlere gelmesinde en büyük emeğin sahibi yaşam ustası emeklilerimizin hayat standardının yükseltilmesi ve hak ettiği en iyi şekilde yaşamasıdır" diye konuştu.

Başkan Dinçer, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Emeklilerimiz kütüphanesiyle, bilgi işlemiyle, lokaliyle şık ve modern bir hizmet binasına kavuşmuş durumda. Sayın Başkanımızı bu hizmetinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akbudak, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak adına var güçleriyle çalıştıklarının altını çizerek, "Bu anlamda üye sayımızı hızla arttırıyoruz. Bizler biliyoruz ki, örgütlü bir güç istediğini alır. Aksi taktirde sizi kimse dikkate almaz. Biz burada üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruma altında, onlara en iyi hizmeti verme adına buradayız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber