Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 12:58 Yorum: 0

ESOB girişimcilik kursları açılıyor

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSKEB)...

ESOB girişimcilik kursları açılıyor

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSKEB) ile girişimcilik eğitimi protokolü imzaladı.

İmza törenine ESOB Başkan vekili Atilla Kocabaş, yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan ile KOSKEB Afyon İl Müdürü Mustafa Çanakçı katıldı.

Girişimcilik eğitimine katılacakların kimlik ve diploma fotokopisi ile şahsen Afyon ESOB'a müracaat etmeleri gerektiğini söyleyen Kocabaş, "32 saatlik eğitim sonunda katılımcılar girişimcilik belgelerini alacak. Destek başvurusu yaptıktan sonra 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi desteği alarak işyerlerini açabilecekler" dedi.

ESOB Proje Müdürü İsmail Armağan tarafından verilecek girişimcilik kurslarının ilki 31 Ağustos-3 Eylül, ikincisi ise 5-8 Eylül tarihleri arasında verileceği aktarıldı.

Girişimcilik kursları Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin eğitim salonlarında verileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber