Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 10:53 Yorum: 0

ESOD’dan geçmiş olsun mesajı

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Başkanı Kerem Canarslanlar, Odunpazarı bölgesinde meydana gelen yangından dolayı bir...

ESOD’dan geçmiş olsun mesajı

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Başkanı Kerem Canarslanlar, Odunpazarı bölgesinde meydana gelen yangından dolayı bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Odunpazarı bölgesinin Eskişehir açısından önemine değinen Canarslanlar, "Tarihi dokunun hissedildiği bölgemizde ne yazık ki içimiz yandı. Odunpazarı'nın önemli bir noktasında bulunan 4 iş yerimizde maddi hasar meydana geldi. Can kaybının ya da yaralananın olmaması sevindirici olsa da esnafımızın yüksek miktardaki zararı bizleri üzdü. Biz ESOD olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Eskişehir'in en önemli bölgesine, tarihine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Ben tüm işletme sahiplerine geçmiş olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber