Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 28 Şubat 2020 - 14:33 Yorum: 0

ESOGÜ Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı 3 ayrı bölüm ile hizmet vermeye başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Cerrahi Onkoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi...

ESOGÜ Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı 3 ayrı bölüm ile hizmet vermeye başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Cerrahi Onkoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi ve Transplantasyon bölümlerine ait poliklinik 3 ayrı birimde hizmet vermeye başladı.

Yapılan açıklamada, Cerrahi Onkoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi ve Transplantasyon ameliyatlarının arttığı belirtilerek, bu düzenleme ile artık belirtilen alanlarda cerrahi tedavi yapan ekiplerin ayrı birimlerde daha iyi ve kaliteli hizmet vermesinin amaçlandığı belirtildi.

Prof. Dr. Bülent Ünal, Prof. Dr. İlter Özer, Prof. Dr. Murat Ulaş ve 5 yan dal araştırma görevlisi ile birlikte Cerrahi Onkoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi ve Transplantasyon poliklinikleri her gün hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber