Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

ESOGÜ İİBF Kariyer Günleri başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Merkezi'nin düzenlediği "10. İİBF...

ESOGÜ İİBF Kariyer Günleri başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Merkezi'nin düzenlediği "10. İİBF Kariyer Günleri", başladı.

ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki etkinliğin açılış oturumunda konuşan ESOGÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Sami Taban, Kariyer Günleri'nin öğrencilere iş hayatına hazırlanma ve iş dünyası temsilcilerinin tecrübelerinden yararlanma imkanı sunmanın yanı sıra, motivasyon artırma ve kariyere ilişkin karar vermeye yardımcı olma gibi faydalar da sunduğunu bildirdi.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de Kariyer Günleri'nin öğrencilere meslek belirleme, staj ve iş imkanları sağlama gibi imkanlar sunduğunu ifade etti.   

Öğrencilere hedeflerini belirlemede yardımcı olma, iş ve staj görüşmeleri yapma, mesleki bilgi ve becerilerini artırma, kuruluşlara ise kendilerini ve çalıştıkları sektörleri öğrencilere tanıtma imkanı sunan Kariyer Günleri iki gün sürecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber