Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 21 Şubat 2017 - 15:08 Yorum: 0

ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Görenek’e Türk Kalp Vakfı’nda önemli görev

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.

ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Görenek’e Türk Kalp Vakfı’nda önemli görev

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Görenek, Türk Kalp Vakfı Ulusal Kalp Sağlığı Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Prof. Dr. Bülent Görenek'in seçildiği danışma kurulunun esas görevi, vakfın kalp sağlığı alanındaki politikalarının belirlenmesine ve güncel kalp sağlığı konularında görüş ve tutum oluşturulmasına yardımcı olduğu belirtilerek, " Türk Kalp Vakfı'nın diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar geliştirmesi ve gerçekleştirmesine yardımcı olmak da bu kurulun önemli görevleri arasındadır. Prof. Dr. Bülent Görenek yurt dışı ve yurt içindeki diğer kardiyoloji derneklerindeki çalışmalarına ilave olarak Türk Kalp Vakfı Danışma Kurulu'nda 4 yıl süreyle görev yapacaktır. 1975 yılında kurulan Türk Kalp Vakfı çağımızın en önemli sorunlarından olan kalp hastalıklarının önlenmesi ve halkın aydınlatılması konusunda önemli çalışmalara imza atmaktadır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber