Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

ESOGÜ'de turizm sektörü ve üniversite buluşması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından "Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları" etkinliği düzenleniyor.ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl...

ESOGÜ'de turizm sektörü ve üniversite buluşması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından "Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları" etkinliği düzenleniyor.

ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda başlayan ve iki gün sürecek etkinliğin açılışında konuşan Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Eskişehir'deki turizm yatırımlarının artarak devam ettiğini belirterek, kentin büyük turizm potansiyelinin harekete geçtiğini anlattı.

Eskişehir dışından çok sayıda işletmenin etkinliğe katılmasının sevindirici olduğunu dile getiren Günay, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.     

ESOGÜ Rektör Yardımcısı ve Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bahaddin Acat da turizm sektöründe var olan "alaylılık" ve "mekteplilik" akımlarının mutlaka bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi.

Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Sarı da etkinlik boyunca fakülte öğrencilerinin turizm sektörü temsilcileriyle yüz yüze iş ve staj görüşmeleri yapacağını, ayrıca sektörden konuşmacıların deneyimlerini paylaşacağı sunumları izleme fırsatı bulacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber