Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 14:23 Yorum: 0

ESPARK AVM’de "Minyatür Yaşamlar" sergisi açılacak

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM), 3-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği "Minyatür Yaşamlar"...

ESPARK AVM’de 'Minyatür Yaşamlar' sergisi açılacak

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM), 3-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği "Minyatür Yaşamlar" sergi ve atölye çalışmaları ile renkli görüntülere ev sahipliği yapacak.

Geçmişi 16. yüzyıla dayanan Bebek Evleri, günümüze kadar değişen ve gelişen formlarıyla kültür tarihimize ayna tutuyor. Tarih boyunca sadece birer oyuncak olarak görülmeyip aynı zamanda koleksiyon objesi olarak da kabul gören minyatür evler, aynı zamanda dönemlerinin yaşam tarzlarını modelleyen yapılarıyla daima ilgi çekti.

Eskişehir'in en hareketli alışveriş ve yaşam merkezi ESPARK, bayram telaşının yaşandığı şu günlerde büyüleyici bir sergiye ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çocuklara olduğu kadar yetişkin ziyaretçilere de eğlenceli saatler yaşatacak olan "Minyatür Yaşamlar Sergi ve Atölyeleri", 3-18 Eylül tarihleri arasında bebek evlerinin tarihine ilgi duyan herkesi ESPARK" ta bekliyor olacak. Bebek Evleri Sergisi, ESPARK AVM giriş katta bir sanat galerisi olarak dekore edilmiş özel alanında 3-18 Eylül tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Çocuklarda yaratıcılığı, üretkenliği, farklı ve özgün düşünme yeteneğini desteklemek ve kültür-sanat ile çocuk arasındaki bağı güçlendirmek üzere yapılandırılan atölyelerde katılımcılar 8 Eylül tarihinden itibaren sergi ziyaretinin yanı sıra -1. katta bulunan atölye alanına gelerek minyatür evleri dekore edebilecekler ve kendi bebek evlerine sahip olabilecekler. "Minyatür Yaşamlar" Sergi ve Atölyeleri, ESPARK AVM ziyaretçilerini bayram günlerinde de ücretsiz olarak ağırlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber