Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

Espark’tan vatandaşlara yeni yıl hediyesi

Ulusal ve uluslararası marka karmasıyla modanın nabzını tutup gerçekleştirdiği eşsiz etkinliklerle de pazarlamanın dünyaca önde gelen ödüllerini alarak...

Espark’tan vatandaşlara yeni yıl hediyesi

Ulusal ve uluslararası marka karmasıyla modanın nabzını tutup gerçekleştirdiği eşsiz etkinliklerle de pazarlamanın dünyaca önde gelen ödüllerini alarak başarısını tasdikleyen Espark Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerine muhteşem bir yeni yıl kampanyası vaat ediyor.

Espark AVM tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya süresince alışveriş merkezinde bulunan mağazalardan 100 TL'lik alışveriş yapan vatandaşlar, sürpriz bir yeni yıl hediyesi kazanma fırsatı yakalıyor. Eğlencenin Eskişehir'deki merkezi olan Espark Alışveriş Merkezi'nde, 15 Ekim Cumartesi günü saat 10:00'da başlayarak 15 Şubat tarihinde saat 22:00'a kadar sürecek olan yeni yıl kampanyası; ziyaretçilere 1 adet kırmızı renkte BMW 418i GC 2016 marka otomobilin yanı sıra, 5 adet Samsung 55'Curved TV'den oluşan hediyelerden birini kazanma şansı sunuyor.

100 TL'lik alışverişe araba kazanma şansı

Yapılan açıklamada, Espark Alışveriş Merkezi içerisinde süper marketten elektroniğe, giyimden aksesuara kadar tüm mağazalarından gerçekleştirilen 100 TL'lik ve katları alışverişin, çekilişe katılma hakkı sağladığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Espark Alışveriş Merkezi içerisindeki döviz bürosu, bankalardan alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans oyunları, ziynet altın alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/faturaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler ve tüm hediye tutarlar kampanyaya dahil edilemediği ifade edildi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, yapılan alışverişin faturasını alışveriş merkezinin içerisinde yer alan kampanya kayıt noktalarında ibraz etmesi gerekiyor. Kampanyanın bitiminde Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü aracılığıyla, Espark Alışveriş Merkezi'nde, 17 Şubat 2017 tarihinde saat 14:00'da noter huzurunda halka açık bir şekilde yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek şanslı ziyaretçilerin listesi, 22 Şubat 2017 tarihinde Sabah gazetesinde yayımlanacak. Ayrıca çekiliş sonuçları Espark Alışveriş Merkezi kurumsal web sitesinde ilan edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber