Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Eylül 2017 - 14:38 Yorum: 0

Espiye ilçesindeki su sıkıntısı giderildi

Giresun'un Espiye ilçesinde üç gündür ana su borusunda meydana gelen arıza giderilerek ilçeye yeniden içme suyu verildi.

Espiye ilçesindeki su sıkıntısı giderildi

Giresun'un Espiye ilçesinde üç gündür ana su borusunda meydana gelen arıza giderilerek ilçeye yeniden içme suyu verildi.

Espiye Belediyesi, ilçede yaşanan su sıkıntısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Çam Mahallesi ana depoya giden hat üzerinde arıza meydana geldiğini, arızanın giderilerek ilçeye bugün saat 12.00'den itibaren içme suyu verildiğini arazinin engebeli olması nedeniyle insan gücü ile yapılan belli orandaki kazı işleminin bittiği belirtilerek, "İlçemiz genelinde 20 Eylül tarihinde Keson kuyulardan Çam Mahallesi ana depoya giden hat üzerinde arıza meydana gelmiş olup, ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu arıza giderilmiş ama söz konusu hattın eski olmasından dolayı arıza yapan yerin üst kısmında tekrar arıza oluşmuştur. Belli bir mesafeye kadar ekiplerimiz tarafından hat yenileme çalışmaları başlanılmış olup engebeli arazi olması nedeni ile çalışmalar insan gücü ile yapılarak belli oranda kazı işi bitmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde yeni borular ve kaynak işleri tamamlanarak ilçeye yeniden de su verilmeye başlandı" ifadelerine yer verildi.

3 gündür su kesintisi nedeniyle ilçe halkı perişan olurken, okullarda alınan kararla 2 gün tatil edilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber