Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Eylül 2020 - 20:28 Yorum: 0

Esra Karagöz: “Sergen’in iyileşmesi olumlu etki eder”

Spor Psikoloğu Esra Karagöz, Covid-19 testi negatife dönen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın test sonucunun Rio Ave maçı öncesinde takıma...

Esra Karagöz: “Sergen’in iyileşmesi olumlu etki eder”

Spor Psikoloğu Esra Karagöz, Covid-19 testi negatife dönen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın test sonucunun Rio Ave maçı öncesinde takıma olumlu yansıyacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu'nda Portekiz ekibi Rio Ave ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın test sonucunun pozitife dönmesi sevince neden oldu. Bu durumun takıma pozitif anlamda yansıyacağını ifade eden Spor Psikoloğu Esra Karagöz, "Hastalığın açıklandığı anda oyuncularda ürkeklik meydana gelmiştir. Şimdi de moral olarak pozitif etki yapar. Şimdi futbolcularda yine bir alışma periyodu olacaktır. Tabii ki bazı futbolcular bu konuda tedirgin olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber