Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Şubat 2022 - 12:48 Yorum: 0

Eşrefpaşa Hastanesinin ameliyathanesi yeniden hizmete alındı

30 Ekim depreminde zarar gördüğü için kapatılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesindeki ameliyathanelerin yerine, farklı bir blokta yeni...

Eşrefpaşa Hastanesinin ameliyathanesi yeniden hizmete alındı

30 Ekim depreminde zarar gördüğü için kapatılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesindeki ameliyathanelerin yerine, farklı bir blokta yeni bir ameliyathane oluşturuldu. Düzenlemesi tamamlanan ameliyathane hizmete girdi.

Kentin asırlık sağlık kuruluşu İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesinde, 30 Ekim İzmir depreminin ardından C bloğun zarar görmesi nedeniyle kapatılan ameliyathanelerin yerine, hasar görmeyen B bloğun birinci katındaki bir bölüm ameliyathane olarak düzenlendi. Ameliyat salonu ameliyat sonrası; bakım odası, erkek-kadın giyinme-soyunma odaları, duş, sekreter ve malzeme odalarından oluşan ameliyathane geçen günlerde hizmete alındı.

Alsancak Devlet Hastanesinde ameliyatlar sürüyor

Depremin ardından altı ameliyathaneyi kapatmak zorunda kaldıklarını, hastaları mağdur etmemek için Alsancak Devlet Hastanesi ile protokol yaparak ameliyatlara orada devam ettiklerini söyleyen Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Arif Kutsi Güder, "Geçen yıl ağustos ayından itibaren Alsancak Devlet Hastanesi'nde yaklaşık bin 500 hastayı ameliyat ettik. Şu an hem Alsancak Devlet Hastanesi'nde hem de Eşrefpaşa Hastanemizde ameliyatlarımıza devam ediyoruz. Hastanenin içinde otoparkın bulunduğu bölgede yeni bir hastane yapımı projemiz var. Burada hem servisler hem de ameliyathaneler olacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber