Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ağustos 2016 - 08:43 Yorum: 0

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı taşınıyor

Şehir merkezindeki askeri birliklerin taşınması yönündeki hükümetin aldığı karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın...

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı taşınıyor

Şehir merkezindeki askeri birliklerin taşınması yönündeki hükümetin aldığı karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.

Askeri birliklerin şehir merkezlerinden taşınması yönündeki kararın ardından Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndaki zırhlı araçların dün Şereflikoçhisar ve Burdur'daki birliklere taşınmasına başlandı. Taşınma işlemine bugün de devam edildi. Sabah 08.30'da Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından 4 zırhlı personel taşıyıcı ve 4 tank Şereflikoçhisar'daki birliğe doğru yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber