Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 19:08 Yorum: 0

ETİ’nin acı günü

ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı'nın hayatını kaybetmesinin ardından ETİ bayrakları yarıya...

ETİ’nin acı günü

ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı'nın hayatını kaybetmesinin ardından ETİ bayrakları yarıya indirildi.

ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı tedavi altında tutulduğu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Alınan acı haber sonrası bir süre hastanede bekleyen aile üyeleri daha sonra Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde bulunan ETİ Plaza'ya geldi. Yakınları burada Kanatlı ailesini yalnız bırakmayarak, taziye ziyaretinde bulundu. Ayrıca Kanatlı ailesinin evinin karşısında bulunan plazadaki ETİ bayraklarını yarıya indirdi.

Öte yandan alınan bilgiye göre; ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı'nın Cumartesi günü öğle namazına müteakip Gümülcine Camii'nde cenazesinin kaldırılması planlanıyor.

ETİ’nin acı günü

ETİ’nin acı günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber